VCTOR Matarranz, 24 yıl sonra Banco Santander'ı varlıkta bırakıyor: “Yeni bir bölümün zamanı gelir”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 31 Ocak 2025 Cuma –
15:30

VCTOR Matarranz Varlıkta 24 yıl sonra Santander'i terk edin. Yönetici, son aşamadan sonra doğrudan grup CEO'su HCTOR Grisi ile çalışan “yeni maceralar” yapmak için varlıktan ayrıldığını duyurdu.

“24 yıl 5 ay sonra Santander'da çalıştıktan sonra (önceki hayatımın neredeyse 12'si ve grup içinde neredeyse 13) yeni bir bölüm için zaman geliyor! Bugün Santander'i yeni maceralara başlamak için bırakıyorum. Yakında bunun hakkında daha fazla konuşacağız , dikkatli olun!

Matarranz, Mayıs 2024, Javier Garca-Carranza'nın yerini aldığı bir pozisyon olan işletmenin mirası ve sigortasını yönetmekten sorumlu alan olan Varlık Yönetimi Küresel Müdürü'ne kadar idi. O zamandan beri Matarranz, Grisi'nin danışmanı olarak bankada kalıyor.

Tom, yönetim kurulunda daha geniş bir yeniden yapılanma içinde ve yapısında birkaç taslak değişikliğin gerektirdiği kararını bankaya. Matarranz o bölgenin başında yedi yaşındaydı ve bu aşamada, o zaman belirtildiği gibi grubun “en çok büyüme ve karlılık işletmelerinden birine” dönüştürmeyi başardı.

Mesajında, Santander'ın eski yöneticisi, varlık üzerinde çalıştığı ekiplere teşekkür etmek istedi ve yeni macerasının yakında ışığı gördüğünü öne sürdü. “Çalışma ayrıcalığına sahip olduğum tüm insanlar sayesinde. Öğrenilen dersler için, paylaşılan kahkahalar, ihtiyacım olduğunda destek anları ve birlikte başardığımız başarılar. Yalnız hiçbir şey yapılmadı ve bu yüzden ben İnanılmaz minnettar, “diye yazdı.

“Başka bir gezegene taşınma, iletişimde kalalım! Yakında görüşürüz!”