Patti Smith So Paulo'daki bir eylem sırasında çöküyor: “Lütfen beni affet”

NecromanceR

New member
Sebastin Fest Buenos Aires

Güncellenmiş 30 Ocak 2025 Perşembe –
10:29

Birkaç dakika boyunca, halk Patti Smith'in Paulo'daki bir tiyatronun katında çöktüğünü gördüğüne inanıyor gösterinin bir parçasıydı. Hayır anlayana kadar, rock yıldızının yardıma ihtiyacı vardı, bir doktora ihtiyaç duyuyordu.

78 yaşındaki Smith, So Paulo'daki Mircoles gecesinde bir oyunculuk sırasında çöktü. Yerde birkaç dakika kaldıktan sonra, halk arasında olan ve Sanat Kültür Tiyatrosu sahnesinin tekerlekli sandalyesinde kalan bir doktor tarafından tedavi edildi. Atmosfer gergindi ve Ağlama duyuldu Halk arasında.

Gösteri YazışmalarSmith'in Soundwalk Kolektif Grubu ile paylaştığı iptal edildi. Brezilya basına göre, Amerikalı önceki günlerde Migraes'e maruz kalmıştı. Bu Mircoles, eylemine yarım saatlik bir saatte, Düştü ve kafasına çarptı İklim değişikliği ile eleştirel bir metin okurken sahnede.

Kendisine eşlik eden grubun üyelerinden birinin yardımıyla sahne alan Smith, her biri 10 dakika sonra geri döndü ve oluşturulurken, Brezilyalı halk şarkı söylerken “Seni seviyoruz Patti!”. “Herkese merhaba, çok üzgünüm, gerçekten buraya gelmek istiyorum. Çok güzel bir ülke ve bir şehir. Her zaman en güzelin insanlar olduğunu düşündüm. Herkes çok sabırlı. Ne yazık ki hastalandım Ve doktor bana konseri bitirmemem gerektiğini söyledi.

“Küçük bir şarkı söylemek istiyorum. beni Affet lütfen“Aadi.” Kanat1996 lbum'dan Yine gitti.

Capella söyledikten sonra Gece Bursuhalkın yanında şarkı söyleyen Smith sunumu bitirir. Brezilya basını, şarkıcının hastaneye kaldırılıp hastaneye kaldırıldığını doğrulayamadı, ancak Smith ve Soundwalk Collective, gösterinin ikinci işlevinin bu gece planlandığı gibi yapılacağını söyledi.

Gösteride, “Smith kendi metinlerinden altısını okurken, Berln merkezli çok disiplinli bir sanatsal grup olan Soundwalk Collective, doğanın seslerinden sentezlenen müzikten sorumlu,” Yani Paulo Folk. Arka planda, bazı diziler de dahil olmak üzere, Film yapımcılarının kayıtları Pier Paolo Pasolini ve Andrei Tarkovski.