Kriminoloji Koleji ve Madrid'in belediye politikalarına, eğitim, önleme ve güvenlik yeniliğini güçlendirmek için birleştirildi

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 18 Temmuz Cuma 2025 –
13:22

Madrid Topluluğu (CPCM) ve Madrid Belediye Polika'nın profesyonel koleji bu hafta imzaladı İspanya'daki Kamu Güvenliği Mbito'sunda Pioneer İşbirliği Anlaşması. Başkent Belediye Meclisi aracılığıyla kanalize edilen anlaşma, suç mesleği ile suça karşı önleme ve müdahale politikaları arasındaki bağlantıları güçlendiriyor.

Anlaşmanın imzalanması, CPCM polis işlevine uygulanan Kriminoloji Çalışma Grubu, Consitory temsilcileri arasındaki aylarca süren ortak çalışmaların sonucudur. Bu kilometre taşı varsayar Polis Mbit'teki Kriminologlar ve Kriminloglar tarafından oynanan rolü tanımada önemli bir adım, Yeni GO, vatandaş güvenlik stratejilerinin tasarımına ve yürütülmesine doğrudan katılmaları için.

Anlaşma, üniversite profesyonellerinin aktif olarak katılabileceği eğitim, araştırma ve bilgilendirici faaliyetlerin organizasyonunda istikrarlı bir işbirliği içermektedir. Böylece, Madrid kriminologlar, bilgilerini belediye polika'nın operasyonel ortamında uygulama fırsatına sahip olacaklar, şehirdeki güvenliğin iyileştirilmesine etkili bir şekilde katkıda bulunuyor.

Anlaşmanın temel taahhütlerinden biri, kriminolojik içeriğin Güvenlik ve Acil Durum Eğitim Merkezi'nin (CIFSE) yıllık oluşum planına dahil edilmesidir. Bu eğitim eylemlerini öneren, tasarlayan ve geliştiren okulun kendisi olun Polis gücünün kurulmasından sorumlu olanlarla koordinasyon olarak, hizmetin gerçek ihtiyaçlarına uyduklarını garanti eder.

Bu eylemler, Suçun Önlenmesi, Suç Analizi, Vteems'e Dikkat, Gençlik Suçu, Gençlik Suçu, Gençlik Suçları gibi konularda uzmanlaşmış dersler, atölye çalışmaları ve seminerler gibi uzmanların katılımına izin verecektir. Siber cüzdan veya risk değerlendirmesi. CPCM'nin bu MBIT'de anlamı, 21. yüzyılın polis oluşumunda kilit bir disiplin olarak kriminolojinin tanınmasında bir ilerleme.

Buna ek olarak, polis müdahalesine yönelik özel ilgi alanlarında GUA'ların, protokollerin ve araştırma projelerinin ortak detaylandırılmasından önceki anlaşma. Bu işbirliği, tarafından geliştirilen metodolojik tekliflerin dahil edilmesini kolaylaştırır. CPCM çalışma grupları Polis gücünün günlük eylemlerine, cezai önleme ve analiz alanındaki mevcut zorluklara uygun olarak.

Yenilikçi projelerin geliştirilmesi, ampirik çalışmalar ve yerel sorunların analizi de teşvik edilecek ve kriminoloji profesyonellerine izin verilecektir. Yeni uygulamalı araştırma hatlarına erişin.

Faaliyetlerin yayılması ve görünürlüğü ile ilgili olarak, her iki kuruluş da anlaşmadan elde edilen ilerlemeleri ve sonuçları teşvik etmeyi taahhüt etmiştir. Belediye poliikleri bu girişimleri dahili kanalları aracılığıyla yayıyor, Sosyal ağlar ve bilgilendirici materyaller, CPCM üyeleri ve vatandaş arasında da aynısını yapar.

Bu anlaşma, bilgi, önleme ve yeniliğe dayanarak daha etkili güvenliğe bağlı stratejik bir ittifakı birleştirir ve daha güvenli toplumların inşasında kriminolojinin temel rolünü kabul eder.