Javier Zulueta, satış gecelerinde yeni taahhüdünden önce: “Olmak istediğim boğayı görmelerini istiyorum”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş Mircoles, 16 Temmuz 2025 –
15:31

Sergio SnchezMene ve Javier Zulueta, Gece Yarışmasının Dördüncü Yeterliliğinin Önde gelen üç boğa güreşçisidir. 'Cnate Las Satış' 17 Temmuz Perşembe. Bu vesileyle, Boğa House'dan Cadiz demirinin boğa güreşi açıklandı.

Sergio Snchez, Alcurrucn Steers ile son San Isidro sunumundan sonra Las Ventas'a geri döner. Şimdi, ikinci randevusundan önce, “Meydanı zaten biliyorum ve sanırım boğa güreşimi gösterebilmek için daha sakin geliyorum. Beni gören ve ne aradığımı ve olmayanları bilen, saflığımdan hoşlanmaya çalışır, dikeylik ve kurşun tohumu boğa güreşi. “Poster arkadaşlarıyla Pasello'yu diğer durumlarda zaten paylaştı ve” tüm fuarlarda bulunan ve fan'ı bekleyen iki boğa güreşçisi. ”

Mene, Pasello'yu son San Isidro fuarında, hobi önünde göründüğü bir randevu yaptı. İyi bir öğleden sonra Mayalde sayımına karşı yüzüğü çevirdi. Şimdi, büyük bir arzu ile geldiğini ve “hayranlara istediklerini vermek için, Bunun için ödeme ve talep ediyorlar. “Buna, Ade,” her şeyden önce tutum göstereceğim. Bir novillero'nun tutumu, elbette iyi yapılmış ve iyi savaşan şeylerle sordukları şey. ”

Bu yerde ilk kez San Isidro'da bulunan Javier Zulueta, Novilleril rütbelerinin ilk pozisyonunu işgal eden ve Seville San Miguel Fuarı'ndaki alternatifi için çıkıyor. “Olmak istediğim boğaçıyı görmeni istiyorum. Umarım başarılı olabilirsiniz ve bu, Madrid'de bir boğa güreşçisi bilmeye ve bir boğa güreşçisi yapmaya devam etmek için bir sıçrama tahtası olarak hizmet eder, “diyor Zulueta. En iyi silahı olma sorusuna çok açık:” Esas olarak benim kişiliğim, boğa güreşim ve boğa güreşimi hissettiğim gibi. “