İptal kışının sonu

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 31 Ocak 2025 Cuma –
00:08

Ölümü duyurmaya hazırlanan bu saatlerin yapay zekasına göre, güneş dün öğleden sonra saat 6.30'da gizlendi. Işık kış saatini kazanıyoruz ve günler bahara doğru uzanıyor. Sabah davet edildi Yürümek, birine rağmen kötü. Madrid'de en kötü yürüyüşler vardı – Çek'e kesildi – biz. Alışılmadık bir yol boyunca toplum hükümetinin merkezine giden yolu üstlenin. Lvarez de Mendizbal, Plaza de Espaa, Leganitos, Santo Domingo, Preciados ve Sol, Leganitos tarafından tırmanarak, beni cazibesi ve niyetleri ile girmeye davet etmeden. . Nispeten yakın zamanda, bu tür gizli fuhuşun çoğalması hakkında bir rapor. Alıntı duyarlılığını, alay konusundaki dokunuşu, çok kısa eteği ve çok uzun dili vuruyor.

Oryantal kadınların durduğu üç Garitos, ulusal poliik polisin önünde Plaza de Espaa'dan tırmanışı bulmak – solun kaldırımında hizalanmıştır. Ön ve profil fotoğraflarını bir scalofro olarak hatırlıyorum. Sokak beni bu kadar yokuş yukarı yapıyor. Fro kemiklerle kaplıdır ve sağ bacağın mos, geçişi tutan metal çubuğun etrafında yüzüyormuş gibi, yapışması için yenilenmiş gibi doğranmış, gevşek, işlemelidir. Gerçek e -posta evi ulaştığında, tibia, sanki başının ızgarasıymış gibi paslı sesler çıkarır. ErnestoCheUrtasun. Cüceler büyür ve bu müthiş. Bir gettoda boğa güreşini, iptali iptal etmeyi, ulusal primi, güzel sanat madalyasını bulmayı amaçladım ve bu ücretsiz sanat, mezhepçiliğinin aptal duvarını tekrar tekrar aşıyor.

Şok olduğunda Albert Serra ve Soledad öğleden sonralarıGold Concha ve Elmundo Ödülü, -Bullfighting bir eğlence değil, aşkın ve potik bir şey, Madrid'deki telrik iniş içinMiquel Barcel Düzenli boğa güreşi -Bulls, yaşam ve ölümün harika bir saatidir -dokuz otonom topluluk ve Senato tarafından sarılan Sansürlü Ulusal Boğuş Ödülü Güneşinde diriliş dün eklemeye geldi. Teşekkürler, Bakan, Yüksek Oda Başkanı, dedi, Pedro Roll.

Abrac A Julio Valden Başkandan sonra AyusoBull'un kırmızı kanından, Madrid'in bu mavi gökyüzü altında zaten sona eren iptalin kışına karşı hafif tutkulu sözler.