Eva Longoria, Onur Platin Ödülü, ABD'deki Latin yeteneklerindeki düşüşe uyarı: “Hollywood'da gittikçe daha az Latin var”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş Sbado, 26 Nisan 2025 –
12:09

Aktris Eva Longoriabu Pazar almak için Platinum Onur Ödülü Galasında Xii baskısı Ödüllerden, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Latin yeteneklerinin “her yıl düştüğü” konusunda uyardı ve bu yüzden üretim üretmeye ve yönlendirmeye karar verdim. Umusic Hotel Madrid'de düzenlenen bir basın toplantısında, “Fırsatları beklemek istemiyorum. Durum gelişmiyor ve her yıl düşüyor. Cmaras'ın hem önünde hem de detralarında daha az Latin var. Latin yeteneklerini ve kadınları ve kadınları yükseltmeye çalışıyorum.” Dedi.

Oyuncu, Latinlerin deneyime sahip olmadan Amerikan film endüstrisiyle karşılaştıklarını, ancak bunu eleştirdiğini kaydetti. “Fırsatlar vermezlerse, deneyim kazanamazsınız”. Buna ek olarak, kendi cildinde “Latin ya da Amerikalı olmadığı” için acı çektiğini hatırladı. “Bana bir Amerikalı olarak sunduğum bazı makaleler için bana çok Latin olduğumu söylüyorlar. Ancak, beni bir Latin kadının rolü için tanıttığımda bana yeterince Latince olmadığımı söylediler. Ne burada ne de orada olduğunu hissettim.”

Bu anlamda, dünya film endüstrisinin akış. “Farklı şeyler görmek için açlık var. Bu yüzden kendimizi desteklemeliyiz ”dedi.

Öte yandan, o ve serisinin serisi olmasına rağmen, kadınların işleri için erkeklerden daha az para aldıklarını ağıt yaktı. Umutsuz kadınlar Bu sorunu deneyimlemediler. “Kadınları ortaya çıkarmak için yasaları ve toplumu değiştirmek istiyorum. Bilmiyorum, ama bendeyim çünkü hem ekonomik hem de haklarda eşitlik olmadığı yüzyıllar ve yüzyıllardır.” Dedi.

Kadınlık ve feminizm arasındaki denge hakkında sorulan Longoria, Feminist olmakla kadınsı olmayı ayırmamalısınız Ve “tüm kadınların trans kadınlar da dahil olmak üzere sektörde fırsatlara ihtiyacı olduğunu” vurguladı. “Her iki alan arasında da aynı anda kalmak önemlidir (kadınlık ve feminizm). Biz de öyle. Aynı zamanda Amerikalı ve Latin olduğumla aynıdır.” Dedi.

Kendi adına, Başkanı Görsel -İşitsel Üreticilerin Haklarını Yönetme Varlığı (EGEDA)Enrique Cerezoövdü Eva Longoria “Büyük bir Iberoamerica büyükelçisi” olduğu ve bunun “temel” bir profesyonel olduğunu belirtti. “Eva Longoria Eğlence yapımcısı aracılığıyla büyük film ve televizyon projelerinin yaratılışı ve dürtüsü ile yüzleşmeyi başardı. Spektimal sanatın konuşmasının sonuna örnektir ”dedi.

Bu ödül, önceki baskılarda aktörlere ve aktrislere tanınmıştır. Benicio del ToroJos SacristnCarmen MauraAntonio BanderasAdriana Barraza herhangi biri Cecilia Rothdiğerleri arasında.

Televizyondan sinemaya, yönetmen ve yapımcı olarak

Eva Longoria Kariyerine televizyon dramalarında konuk oyuncu olarak başladı Beverly Hills, 90210 Ve Genel hastane2000 yılında. Ayrıca, serinin dağılımı Genç ve huzursuz2001'den 2003'e kadar Isabella Braa Williams'ın rolünü temsil ediyorum.

2004 yılında konsolidasyonuna bir yorum olarak ulaştı ve popüler CMIC serisinde Gabrielle Solis karakterini somutlaştırarak uluslararası olarak bilinen bir ünlü oldu. Umutsuz kadınlar. Teri Hatcher, Felicity Huffman ve Marcia Cross arasında bir oyuncu kadrosu eşliğinde, dizi yüksek izleyicilerle sekiz mevsim kaldı ve büyük oyunculuk kapasitesini vurguladı. Eva LongoriaTV dizisindeki en iyi ana aktris için 2006 yılında Altın Küre'ye aday gösterildi.

Ayrıca seri üzerinde çalıştı İmparatorlukSapık hizmetçilerBrooklyn dokuz dokuzBojack Horseman Ve Bakire Jane. Eylemin yanı sıra, Eva Longoria Şirketin üretimine geçti İnanılmaz Eğlenceseri de dahil olmak üzere çok sayıda projenin üretimine katılan Büyük otelDemian Bichir ve Roselyn Sanchez Akademisi ödüllerine aday.

2023'te, Eva Longoria İlk çıkışını film yönetmeni olarak gördü. Flamin 'SıcakRichard Montaez Hakkında Biyogrfik Film, iddia eden hademe akış Tarihten daha fazla görülen searchlight resimlerinden ve en iyi orijinal şarkı için Oscar adaylığını aldı İçerideki AteşDiane Warren tarafından yazılmış ve Becky G.

Film, Başkan Joe Biden ile Beyaz Saray'da bir projeksiyon içeriyordu ve Latin karakterlerine odaklanan bu muhafazada sunulan ilk filmdi. Mart 2023'te DocuSerie piyasaya sürüldü Eva Longoria: Meksika'yı aramakbu, Latin Amerika pasının mutfağını keşfederek gezisinde aktris izler. Aynı şekilde, Mayıs 2024'te CNN'nin diziyi yeniden yaşadığı açıklandı. Eva Longoria: İspanya'yı aramakprimer tarafından piyasaya sürülecek.

Son zamanlarda aktris film tarafından büyük ekranda yer aldı Kadın arazisi CARMEN Maura ile yürütülen ve rol alan ve proxics olarak başrolde oynayan Apple TV+için prodüksiyonlarda Alexander ve KorkunçKorkunç, iyi, çok kötü bir gün Ve Pikap.