Anthony Mackie, yeni başkent Amrica: “Frodo tüm dünyada seyahat ve hiç siyah bir adamla tanışmadım”

NecromanceR

New member
Güncellenmiş 28 Ocak 2025 Salı –
21:02

Anthony Mackie (New Orleans, 1978) Şu andan itibaren, Yeni Dünya'nın beden, figür, poz ve hatta Matador yollarıyla verdiği tüm kaptanların tarihinin ilk amrik kaptanı; boğa güreşçisi. Ve bunu söylemiyoruz, bir yerinden etmeyi taklit ettikten sonra S için aynı Roca Rey'i istiyor. “Eylül ayında Flamenko dersleri almak için doğum günüm için Madrid'e geldim. Yılın olma şansını veren en iyi arkadaşımın annesiyle bir hafta geçirdim.

Konuşan, bizi yerleştirmek için, sadece yeni amrik başkenti (Falcon olsa da) değil, gerçek ve mecazi anlamda anlamına gelen her şeydir; Ayrıca ilk siyah süperhroyu somutlaştırmaktan sorumlu ana akım Bu CMIC'ye atlama (Mutlak Sıralamada Kara Panter'den sonra ikinci). Ve bu yeterli sorumluluk olmaması durumunda, sırtında Marvel'in sinematografik evreni küllerinden yeniden ele geçirme konusundaki ağır görevi vardır. 14 Şubat'ta açılan yeni film, bir dizi hazır başarısızlıktan sonra, Capitn Amrica: Cesur Yeni Dünya (yani, Mutlu Bir DünyaAldous Huxley'nin romanına), aslında gişe kayıp ayrıcalığı rcord bir destana dönmektir. Bilirsiniz, güç, sorumluluk ve … ol!

Acaba Amrica'nın şu anda o kadar katolik olup olmadığı o kadar Katolik ve kutuplaşmış, dünyada yaşadığımız, daha önce olmayan tuhaf veya farklı bir anlamı var.
Capitn Amrica'nın her zaman benzer bir anlamı olduğunu söyleyeceğim. Kaptan Amrica iyi insanlarla, doğru şeyi yapmak isteyen insanlarla ilişkilidir. Sadece arkadaşlarınız, topluluğunuza yardım etmek ve sadece sorumlu bir vatandaş olmaktır. Capitn Amrica adına nereden geldiğine bakılmaksızın, dünyanın dört bir yanındaki birçok insanın onunla özdeşleşmesinin nedeni budur.
Ukrayna'daki savaşı, İsrail'deki çatışmaya ve tam olarak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki son cumhurbaşkanlığı seçimlerine, yani amrik …
S, anlıyorsun. Irona, 46 yaşında olduğum ve izlenimim, her zaman savaşta bir dünyada yaşadığım. Çocukken Orta Doğu'ydu. Şimdi, hala orta. Ve Kore, Sovitik UNIN ya da Çin olmadan önce … bu bizim zamanımız ve ne kadar başlarsak başlarsak, özel değil.
Filmlerdeki karakteri Falcon tam olarak ilk siyah süperhro değildi, çünkü açıkçası Black Panther'imiz var, ama o ilk Afrikalı -Amerikalı, tüm halk için bir CMIC'nin oynadığı 'ana akım'. Bu senin için ne anlama geliyor?
Çok fazla. Tabii ki bir şeyi temsil ettiğimi hissediyorum. Bana rolü teklif ettiklerinde, Stan Lee YL ile buluştum, Falcon'un o anın siyah kültürünü temsil etmenin yolu olduğunu açıkladı. Falcon 60'larda CMICS serisinde göründüğünde, Blaxploitation. Richard Roundtree'nin şaftına ve filmlerde kendi müzikleri ve kendi gerçekleriyle görünen tüm siyah adamlara sahibiz. Ancak Afrika -Amerika kültürü Amerika Birleşik Devletleri'nde geliştikçe ve büyüdükçe Falcon da yaptı. Sonra asker, danışman ve son olarak Capitn Amrica oldu. Bu, Stan Lee'nin CMIC'lerine Amerikan Siyahları dahil etme biçimiydi. Temsil edilmek üzere konuştukları siyah insanlar budur. Ve aslında, CMIC'lerde siyahların görülme biçiminde sorulan ve kesiştiği bir saha çalışması yaptığını söyledi.
O kadar uzun süre değil, yönetmen olarak çıkış yapmak istediğini açıkladı KıvılcımRosa Parks'ın ayrım dönemlerinde beyazlara koltuğunu vermeyi reddettiği çocuk Claudette Colvin'in tarihi. Motivasyonlarından birinin, örneğin Harry Potter'ın tek bir siyah arkadaşı olmadığını görmek için oturan çaresizlik olduğunu itiraf et …
S, ve Frodo dünyanın her yerine seyahat ettiler ve hiç siyah bir adamla tanışmadı.
Eşitlikçi, adil ve tam bir toplum için sizin görüşünüze göre ne kadar var?
Bence bugünün dünyasıyla ilgili sorunun bir kısmı, eski neslimizin yeni nesille karşı karşıya olması. Yeni nesil o kadar kapsayıcı, tüm farklılıkların o kadar açık ve saygılı bir zihniyeti var ki, eskilerimiz bunu anlayamıyoruz. Farklılıklarımız var ve onları herhangi bir fiyata tutmak istiyoruz. Öte yandan, yeni nesil, çocuklarımla görüyorum, başkalarının farklılıklarıyla çok daha kapsayıcı ve kapsamlı olduğunu kanıtlıyor. Ve aslında onlardan öğrendim. İnsanları olmalarını isteyenlere dönüştürmek yerine kabul etmeliyiz.
Seride Falcon ve Kış Askeri Aktör Sebastian Stan ile ön plana çıkın. Stan'in en son gördüğümüzde Amprentice Donald Trump'ın hayat verdiği yer. Karakterlerinizin, Capitn Amrica ve Trump'ın arkadaş veya düşman olarak kabul edilip edilmeyeceğini merak ediyorum.
Donald Trump gerçekse, arkadaşım olmaya devam edecek. O filmde öyle iyi bir iş çıkardı ki, Donald Trump'ın Donald Trump olduğu neredeyse Donald Trump'dı. Yargılamadan, insanlık seviyesini ve bu karaktere katkıda bulunan anlayış düzeyi görmek gerçekten güzeldi. Birçok aktörün bunu yapmış olabileceğini sanmıyorum. Aslında, inanılmazdı ve bu yüzden Oscar adaylığı aldı, çünkü imkansız bir şeyle ilgilendi ve bunu mümkün kıldı.
İyi. Kaptan Amrica'nız ya da kendiniz ne düşünüyorsunuz, sloganı dinlediğinizde “Amerika Birleşik Devletleri'ni yapalım [Amrica] Yine harika “(Amerika'yı tekrar harika kılın). Gerçekten gerekli bir şey mi?
Belki de sorulması gereken soru: Amerika Birleşik Devletleri ne zaman büyüktü? O harika dönem neydi? Sanırım Steve Rogers, Sam Wilson olarak [los dos capitanes Amrica]Amerika Birleşik Devletleri'nin harika olduğunu söyleyecekler. Harika bir yer ve bu şüphesiz Amerikalı olmak için harika bir zaman. Ben Amerikalıyım, sanki İspanyolcanız gibi, İspanya'yı büyük bir şey olarak görüyorsunuz. Herkesin ülkelerine karşı fobileri ve filileri vardır. Hepimiz bir şeyi değiştiriyoruz. Herhangi bir ülkenin kusurları ve büyüklüğü vardır.
Birkaç başarısızlık arkanızda durduktan sonra sinema tarihinin MS XITO franchise'ını yapmanın büyük sorumluluğunun farkında mı?
Bu Kevin Feige'nin sorumluluğu [el productor]MA değil. Bu kadar Capitn Amrica: Cesur Yeni Dünya gibi Capitn Amrica: İlk Avenger (2011), Marvel'in tüm bir evreni inşa etmeye hizmet ettiği platformlardır. Ulaşmadan önce Endey MeSinemada anıtsal bir andı ve devam etmenin imkansız olduğu. Yeni bir başlangıç gereklidir.
Harrison Ford 82 yılınıza devam ediyor mu?
Harika. Bu filmin tadını çıkarın ve istenebilecek tek şey bu. Marvel evreninin bir parçası olma fikriyle ortaya çıkıyor ve heyecanlandığını kanıtlıyor. Her zaman bir takım oyuncusuydu.

Ve söz verilenlere uyuyor, iPhone çekiyor ve Ah … Flamenko dans ediyor. “Ön planda görülen arkadaşım arkadaşımın annesi” diyor ve kırıyor Rer.