4 düğün ve bir resital: Manuel Carrasco'nun Bernabu'daki turnesinin görkemli kapanışı

NecromanceR

New member
Lourdes Leblebidjian Madrid

Güncellenmiş 30 Haziran 2024 Pazar –
01:46

Cumartesi günü Manuel Carrasco Bernabu stadyumunu kalbe dönüştürdü. Onu kırmızıyla bağladı ve son okunu fırlattığında yoğun bir şekilde atmasını sağladı.

Gösterinin duygusu, bir şarkıcı ve izleyicisinin bir rüyayı gerçekleştirmesiydi. trans yaşadıkları şeyin gerçek olduğuna inanmaya çalıştılar.

Carrasco için, kariyerine 21 yaşında Operación Triunfo'da başlayan ve bu Cumartesi günü dünyanın en iyi oyuncusu haline gelen Huelva'lı çocuk. Yeni Bernabu'da şarkı söyleyen ilk İspanyol, Bu olay “Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak” gibi bir anlam taşıyordu. Ancak gerçekleşen tek rüya bu değildi; Şarkıcı o anı paylaştı Gösteri sırasında evlenme teklif etmek için başvuruda bulunan 954 çiftten bazıları.

Aynı gece, Carrasco arka planda şarkı söylerken aşklarını bir evlilik teklifiyle mühürleyen Madrid hayranı Alberto ve Manuel hayranı Cristina'nın hikayeleri duygusal olarak yankı buldu. Veronica ve Vidal aşklarını kameralar önünde kutladı, Victor ve Alba ömür boyu sürecek aşklarını kalabalığın ortasında ilan etti, Isabel ve Chiqui ise gösteri sırasında birlikte olduklarını ilan ederek geceye duygusal bölümler ekledi.

Carrasco'nun olayı bir kayıtların ardışıklığı. Hikayesi Operacin Triunfo'da başladı ve o zamandan bu yana dokuz stüdyo albümü ve çok sayıda kilometre taşı içeren başarılı bir kariyer inşa etti. 2022'de, Cartuja'da 74.345 kişiyle İspanya'da en büyük izleyiciyi tek sanatçının canlı konseri için bir araya getirerek bir dönüm noktasına imza attı. Şimdi de Bernabu'daki 65.000 kişilik stadyumu tamamen doldurarak başarısını tekrarladı.

“Heart and Arrow” turunun doruk noktası, senaryo gösterimi açısından İngiliz grup Coldplay'in renkli balonlar, piroteknikler, ışıklı bilezikler ve posterlerle sahnelemesine benzerdi. Ancak bu deneyim daha da sürükleyiciydi ve halkı, görünen şeyin baş kahramanına dönüştürdü. romantik bir komedi. Carrasco'nun da belirttiği gibi, son gecesinde “birçok inanılmaz şeyin” yaşandığı gerçek bir sinematografik çalışmaydı.

Gece doluydu sürprizler ve olağanüstü işbirlikleri. “Dün Gece”nin ilk konuğu Nia Pastori, şarkıcının önünde “Ben seninim, Manuel” diyerek kendini ilan eden kişi. Luis Fonsi Ayrıca “Coquito” ve “chame la culpa” remiksi üzerinde işbirliği yaparak oradaydı. Fenalık “Que Nadie”yi gerçekleştirmek için katıldı. Bir diğer unutulmaz sürpriz ise katılımıydı. Juaneskiminle “Ya no” ve ardından “A dios le pido” şarkısını seslendirdi.

65.000 katılımcıyı duygulandıran ve stadyumu sarı ve mavi ışıklarla dolduran “No dejes de soar” şarkısının heyecanının ardından Carrasco, çok özel birini davet etti: “Kolombiya'dan kardeşi”. camilo. Birlikte “Salitre” şarkısını seslendirdiler ve onu “Una vida de rico” ile birleştirdiler.

Sanatçı, halk tarafından coşkuyla ve dansla karşılanan yeni şarkısı “The Queen of the Dance”i de seslendirdi. Tam teşekküllü bir rumba, ritmi ve trompet melodisiyle hipnotize eden bir şarkı.

Carrasco'nun duyarlılığı, gitar ve flamenko ritmiyle yapılan doğaçlamayla yükseltildi. Gerçeklik hakkında kendini ifade etmek için bu harika andan yararlandı. Gurur bayrağını kaldırmanın yanı sıra savaş hakkında da konuştu: “Eğer siyaset kaderi değiştirmeye hizmet ediyorsa, Filistinli çocukların ağlamasını durdurmak için ne bekliyorlar bilmiyorum.” Ayrıca, “Yusufçuk”u ithaf etmiştir. Elena Huelva, kanserden ölen etkileyici.

Carrasco kendini tamamen seyirciye verdi. neredeyse üç saatlik konser, sadece sahnedeki canlılığıyla değil, aynı zamanda gözlerinin parlaklığına ve solmayan gülümsemesine yansıyan tevazusuyla da göz kamaştırıyor. Vedalaşmadan önce içtenlikle şunu paylaştı: “Sır ya da tılsım yok; gerçek hazine, bana eşlik etmeye gelen sizlersiniz.” Ve ayrılmadan önce tekrarladı: “Ben, hızımı fazla arttırmadan yürümek kaderinde olan ben, burada hepinizin adı ve soyadı olan yıldızlarla dolu bir gökyüzünün altında uçuyorum.”

Kamuoyu tepki gösterdi özveri. Bazıları tur tişörtleri giyerek özellikle gösteriyi görmek için seyahat eden aileler, bazıları ise “Sevmek ne güzel” şarkısını aile marşları olarak kabul ediyorlar. Her şarkıyı bilen ve şarkıcının karizması ve kıyafetleri karşısında gözleri kamaştıran Luca ve Tatiana gibi arkadaşlar içini çekti: “O bizim Elvis'imiz ya da Taylor Swift'imiz.”

Kesinlikle Carrasco'nun Bernabu'daki son oku silinmesi zor bir işaret olacaktır.